Leuk gehad in ons huis?

Google pagina  

Weet u het allemaal nog? De spectaculaire uitzichten? Het gezellige huis? De bloeiende planten in de tuin? Schrijf dan nu een bijdrage op onze Google pagina. Je kunt ook een recensie schrijven in ons gastenboek bij Zoover. Klik op deze link  en schrijf wat u van het huis vindt! Niet alleen leuk voor ons om te lezen – hopen we – maar ook nuttig voor potentiële nieuwe gasten of Madeira-bezoekers in het algemeen. Als u liever op de Duitse site van FeWo-direkt/Home Away uw commentaar schrijft kunt u dat via deze link doen. Allmaal mag natuurlijk ook, hoe meer recensies we hebben hoe beter het is. Gewoon een tekst schrijven en die kopiëren en plakken.
Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Wissen Sie es noch? Der atemberaubende Ozeanblick? Das gemütliche Haus? Der blühende Garten? Dann schreiben Sie bitte einen Beitrag in unser Gästebuch. Bitte verwenden Sie dazu diesen Link für das Zoover-Gästebuch oder diesen für die FeWo-Direkt-Bewertungs-seite.

Do you remember? The stunning ocean views? The cosy house? The blooming garden? Then please leave a comment in our Guest Book. Use this link for our Zoover reviews or this one for the Home Away reviews.

7 thoughts on “Leuk gehad in ons huis?

 1. “Een heerlijke plek!!”

  24-11-2012 Op zoek naar “(highly)-recommended” huisjes of B&B’s, viel ons oog op het rapportcijfer van 9,9 voor dit vakantiehuis. In de onderbouwende recensies viel nauwelijks een wanklank te bespeuren.Via de website zaten we even later op het virtuele terras van Raposeira de Sao Joao.
  Weliswaar was “het hele huis” niet beschikbaar, maar B&B kon wel.
  Achteraf voor ons eigenlijk de beste optie. Dat kunnen we zeggen nu we 6 dagen in dit verkapte “wellness-center” hebben doorgebracht!
  Fijne zonnige kamer, heerlijk bed, goede badkamer, klein “eigen” terras (maar het grote terras mochten we ook gebruiken)
  Peter en Noud zijn zeer gastvrije heren. Ons werd elke dag een voortreffelijk en uitgebreid ontbijt voorgezet en ‘s-avonds een heerlijke 3-gangen-maaltijd. De mogelijkheid om ‘thuis” te eten bleek ideaal: voor een plaats waar net zo lekker gekookt zou worden hadden we waarschijnlijk uren moeten rijden.
  Maar, nu moeten de kilo’s er weer af!

 2. 21-11-2012 Speciaal voor een authentiek huis in de omgeving van Calheta gekozen, ver weg van alle uit de grond gestampte nieuwbouw en toeristen accommodaties. Bij aankomst wel even moeten wennen aan alle bochtjes en hellingen die het eiland rijk is. Maar wat een uitzicht. Fenomenaal! Het huis heeft meerdere terrassen en balkons, zodat je toch ook als B&B gast privé kunt zitten, als je daar behoefte aan hebt. Nederlandse eigenaars Noud & Peter, die overigens vloeiend Duits, Portugees, Engels, Frans, Italiaans, Spaans spreekt 🙂 waren ongelooflijk gastvrij. Heerlijk klassiek Engels ontbijt ‘s ochtends, lunchpakket mee tijdens een levada wandeling en ‘s avonds een uitstekend 3-gangen diner (voor maar € 12,50, wijn inclusief !!). Kamer is sfeervol, groter dan verwacht, bedden zijn nieuw en slapen heerlijk. Ik ben niet echt het type om terug te keren naar dezelfde vakantiebestemming, maar hier wil ik zeker nog een keer naar terug om de villa in de zomer in zijn geheel af te huren. Ik heb genoten!!

 3. Hallo Noud & Peter,

  De wijn was prima. Als tegenprestatie hebben we straatgras uit de tuin gewied.
  De tuin ziet er mooi uit; mooie foto’s gemaakt. We genieten ervan.
  Ik heb vandaag wat bieslook gepikt voor door de sla.
  Mooi weer hier, echt vakantie!
  Gr.
  Yvonne (en Jan en Matthijs)

 4. Hallo Herr Groen,

  wir sind erst heute Nacht um 1.00 zurückgekommen.
  Wir wollten uns nochmals für die herrliche Unterkunft bedanken. Das Wetter war leider zu Beginn etwas durchwachsen. Häufiger bis in die Mittagszeit starker und einmal auch extrem dichter Nebel (Autofahren nur mit Warnblinkanlage möglich bei Sichtweite um die 20m); wurde erst in Küstennähe besser.

  Bewundere Ihren ausgezeichneten Geschmack sowohl an der Einrichtung als auch bei den Bildern.
  Anhand der fachlich umfangreichen Literatur vermute ich einen auch beruflichen Bezug zur Kunst.

  Ihr Garten gedeiht herrlich. Die Bananen scheinen aber gelitten zu haben.
  Ausstattung vollkommen.

  Mit freundlichen Grüßen

  Familie Gwosdz-Körber

 5. Beste jongens,

  Alweer terug in Nederland… vanuit Utrecht een dankwoord omdat we een
  fantastische week hebben gehad in jullie huis.

  We hebben ons opperbest vermaakt en genoten van de rust, ruimte, het
  uitzicht, het eiland, jullie prachtige huis en inboedel 🙂

  We denken met veel plezier terug aan afgelopen week op Madeira en zullen
  het huis zeker aanraden aan anderen!

  Alle goeds,

  Ben en Eddie

 6. Hallo,

  Wij zijn al diverse malen op het eiland geweest, zitten er nu ook weer.. En wij wilden jullie eigenlijk om advies vragen met betrekking tot een huis.. Je kan me bereiken via de mail. Dan kunnen we evt nummers uitwisselen zodat wij ook deze droom werkelijk kunnen maken.

  Alvast bedankt..

  Groetjes en boas festas!!!

 7. Hallo Peter en Noud,

  Gisteravond zijn wij weer teruggekomen van onze vakantie in jullie huis
  op Madeira. Wat een GEWELDIGE plek hebben jullie daar zeg!!!
  Dat uitzicht is met geen pen te beschrijven, vooral het uitkijken over de oceaan is helemaal fantastisch.Ja joh, jullie hebben het wel getroffen daar en er een heel mooi huis van gemaakt.We hebben het hele eiland gezien.De natuur is er echt schitterend en het klimaat ook; fijne temperatuur waar je geen last van de hitte zult hebben.

  We hebben ons ook nog een beetje nuttig kunnen maken…..
  Wat wil het geval:
  De eerste de beste avond zijn we nog even aan het rondlopen en inmiddels is het al aan het schemeren waardoor ons oog valt op iets wat brandt…of vergissen we ons nu???? Nee, het is echt waar; we zien vlammen …wat moeten we doen. Er is natuurlijk geen mens te bekennen en wij weten ook niet precies waar we zijn.
  Het blijkt dat we vanaf jullie huis op de weg naar boven bij dat huis zijn waar ze een tennisbaan hebben, een strak grijs wit huis waar in het struikgewas brand woed. Gelukkig komt er een auto aan en we houden deze staande en wijzen op de brand.
  Dan wordt er gebeld en vanalles geroepen en gedaan waar wij dus niets van verstaan.
  Even later staan we met een aantal mensen emmertjes met water aan elkaar door te geven om zo erger te voorkomen. Gelukkig was er die avond geen wind en is het niet de weg overgeslagen.
  Al met al kwam na 3 kwartier de brandweer……..snel hoor!!!

  Later bleek dat ik samen met jullie buurvrouw emmers heb staan vullen….Gelukkig is het allemaal goed afgelopen.
  De volgende ochtend zat alles bij huis onder de as….

  Ja joh, je maakt wat mee. Al met al hebben we het prima naar onze zin gehad. We kunnen goed begrijpen dat jullie graag daar zijn.Heerlijk tot rust komen want hier leven we toch wel in een hectische wereld.

  Wij kunnen terugkijken op een mooie vakantie en hopen dat jullie nog heel lang plezier mogen hebben van dit unieke plekje.

  Hartelijke groeten
  Paul en Annet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook Instagram YouTube