Komt u maar!

De boekingskalender is weer bijgewerkt. Het huis kan nu geboekt worden voor de zomermaanden 2020. En uiteraard kun je B&B boeken in de tijd dat we er zelf zijn, grofweg vanaf begin november dit jaar tot midden april 2020, en daarna weer vanaf half november 2020.

Buiten een paar kleine gaatjes is het zomerseizoen 2019 volgeboekt. Onze gasten genieten volop, er is tot op heden geen sprake van extreem weer, niet te heet, niet te koud, zon, maar ook wel eens regen, zodat de tuin er fris en fleurig bijstaat.

Onze hulp Maria, die steeds beter leert omgaan met haar smartphone, stuurt ons regelmatig foto’s van de tuin. Wat opvalt is de Rosa Maria, een klein klimmend trosroosje, dat we in het voorjaar een eigen rek hebben gegeven. De plant maakt er dankbaar gebruik van, het zal niet al te lang duren of het is een bloeiende wand geworden! Maar ook de prachtige rose lelie staat in volle bloei. En de sagopalm, die zo zwaar geleden had met de autobrand van 2017, heeft zich volledig hersteld en staat er prachtig bij, zeker nu Maria de halfdode bladeren heeft weggesnoeid!

de Rosa Maria
mooie lelie
de sagopalm

Stay tuned and receive a notice whenever we post a new blog entry.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook Instagram YouTube