leaving on a jet plane

En dan, voor je het weet, is de winter op Madeira alweer voorbij en zit je om o-dark-30 op de luchthaven waar het vliegtuig klaarstaat om je naar het koude noorden te brengen. We heb ben er altijd wat moeite mee om weg te gaan, maar we weten ook dat ons in Nederland weer allerlei leuke ontmoetingen wachten en we zijn heel benieuwd hoe Heerenleed eruit ziet na haar schilderbeurt afgelopen winter.

Intussen staat hier op Madeira de tuin op springen, er zijn heel veel planten die dik in knop zitten, maar die we nèt niet gaan zien bloeien. We hebben gisteren aan Maria gevraagd een foto te sturen van planten waar we erg benieuwd naar zijn. We houden jullie natuurlijk op de hoogte, hoewel het langzaam tijd wordt om voor de zomer over te schakelen naar heerenleed.com.

Dit gaan we missen:

Maar we hebben ook heel veel wél zien bloeien.

De komende dagen kunnen jullie nog wat meer berichten verwachten, over wat we de laatste dagen op Madeira nog deden, maar nu gaan we naar de gate, en vertrekken naar Porto. Daar stappen we over op het vliegtuig naar Amsterdam. De truien gaan maar vast aan!

2 thoughts on “leaving on a jet plane

  1. Ik hoop dat jullie meerdere truien bij je hebben ! Meld je als je hier bent – 070-3645642 – zou leuk zijn elkaar weer te zien ! Beatrix

    1. Een ontzettend dik wollen vest met fleece-voering! Én een trui. De rest ligt aan boord in Drachten maar dat duurt nog even, eerst naar Brabant en daarna Arnhem, als we in de buurt zijn bellen we zeker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook Instagram YouTube