Madeira zomer 2020? De kalender is bijgewerkt. Komt u maar!

De boekingskalender is weer bijgewerkt. Dus de zomer 2020 kan het huis weer geboekt worden. n uiteraard kun je B&B boeken in de tijd dat we er zelf zijn, grofweg vanaf begin november dit jaar tot midden april 2020, en daarna weer vanaf half november 2020. Voordat je een vlucht boekt is het altijd wel verstandig even met ons contact op te nemen. De boekingskalender is weliswaar altijd up-to-date, maar het kan zijn dat iemand net heeft aangevraagd voor nog vrije data, maar nog niet definitief heeft geboekt omdat hij of zij eerst de vlucht geregeld wil hebben. Wil je naar Madeira in de zomer 2020? wacht dan niet te lang en neem gauw contact met ons op!

Buiten een paar kleine gaatjes is het zomerseizoen 2019 volgeboekt. Onze gasten genieten volop, er is tot op heden geen sprake van extreem weer, niet te heet, niet te koud, zon, maar ook wel eens regen, zodat de tuin er fris en fleurig bijstaat.

Onze hulp Maria, die steeds beter leert omgaan met haar smartphone, stuurt ons regelmatig foto’s van de tuin. Wat opvalt is de Rosa Maria, een klein klimmend trosroosje, dat we in het voorjaar een eigen rek hebben gegeven. De plant maakt er dankbaar gebruik van, het zal niet al te lang duren of het is een bloeiende wand geworden! Maar ook de prachtige rose lelie staat in volle bloei. En de sagopalm, die zo zwaar geleden had met de autobrand van 2017, heeft zich volledig hersteld en staat er prachtig bij, zeker nu Maria de halfdode bladeren heeft weggesnoeid!

de Rosa Maria bloeit hopelijk ook weer zo mooi in de zomer van 2020. Typisch Madeira, dit soort roosjes.
mooie lelie
de sagopalm

Blijf op de hoogte van wat we zoal doen in en om ons huis op Madeira! Vul hieronder je email in en verstuur!

Peter is geboren in Amsterdam in 1949. Hij heeft een achtergrond in PR en copywriting. Nu, als part time inwoner van het eiland Madeira sinds meer dan tien jaar, schrijft hij over het eiland, de cultuur, de overweldigende natuur, het eten en drinken van Madeira, en over alles wat te maken heeft met reizen naar en op dit prachtige eiland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook Instagram YouTube
Share via
Copy link
Powered by Social Snap