Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld! – Micazu

Een wel heel leuke actie om met Micazu naar Madeira te wijzen.  . Sinds vrij kort adverteren wij ook op dit platform, en de eerste resultaten zijn er al. Met dit soort blogposten van Micazu kan dat alleen maar beter worden! Dank Micazu! 

 

Ben jij ook fan van het televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’? In dit programma reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken van de wereld en bezoekt ze mensen die ervoor gekozen hebben hun leven te leiden weg van de massa. Bij Micazu liggen de vakantiehuizen gelukkig niet zo afgelegen dat je dagen of weken onderweg bent om er te komen, maar we hebben zeker een aantal hele bijzondere of rustiek gelegen huizen. Benieuwd waar je naartoe kunt? Lees dan snel verder.

Source: Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld! – Micazu

Je kon natuurlijk al langer via Micazu naar Madeira. Maar dit soort acties vestigt er nog eens extra de aandacht op. Het is één van de redenen waarom we liever met Micazu werken dan met andere patforms die gigantische provisies berekenen en een veel te dikke vinger in de pap willen. Zo hebben we kort geleden afscheid genomen van Belvilla. Belvilla wil complete exclusiviteit voor ons huis hebben, maar maakten in de twee jaar dat we het geprobeerd hebben hun pretenties absoluut niet waar. Ze wilden bovendien eigenlijk niet dat wij contact zouden opnemen met onze toekomstige gasten die via Belvilla ons huis hebben gehuurd, maar dat was wel nodig omdat wij van de Portugese overheid een aantal persoonsgegevens moeten verzamelen. Belvilla werpt zich op als full-service toko maar dit hadden ze gemakshalve niet in hun systeem zitten. Toen we ze erop wezen was het een onbekend fenoimeen voor hen. Vreemd, want veel l anden hanteren deze verplichting al jaren. Dus een dikke min voor Belvilla.

Micazu werkt anders. Ze werpen zich niet op als een agentuur, maar als platform. Zodra iemand via Micazu een huis wil boeken, dan wordt de eigenaar bericht en die moet vervolgens zelf de afwikkeling doen. Heel prettig, en veel kosten-effectiever, want de commissie van Micazu is bescheiden. Anders dan Belvilla en andere agenturen die gerust tot wel 33% van de huurinkomsten opslokken. En je snapt wel wie dat betaalt. Wij én de gasten, want we kunnen ons niet veroorloven die dikke provisie helemaal alleen op te hoesten.

Peter is geboren in Amsterdam in 1949. Hij heeft een achtergrond in PR en copywriting. Nu, als part time inwoner van het eiland Madeira sinds meer dan tien jaar, schrijft hij over het eiland, de cultuur, de overweldigende natuur, het eten en drinken van Madeira, en over alles wat te maken heeft met reizen naar en op dit prachtige eiland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook Instagram YouTube
Share via
Copy link