3 thoughts on “Nieuwe video van Madeira

  1. Hallo Peter en Noud.
    Prachtig!!! Ik heb ervan genoten! Ik wil heel graag een keer terug gaan naar dit mooie eiland want ik heb er mijn hart verloren. Jullie gaan bijna weer terug. De zomer was fantastisch in Nederland en jullie hebben lekker kunnen zeilen. Op Madeira zijn jullie ook weer thuis en is er een weerzien met oude en nieuwe vrienden. Ik wens jullie alle goeds. En ik hoop ook mee te kunnen genieten van de foto,s van de belevenissen. Hartelijke groetjes van Ria van Slingerland uit Wouw.
    P.S. Omdat onze reis naar Rusland er tussendoor is gekomen zullen we dit jaar in november niet weggaan. Anders was de kans groot geweest dat we naar Madeira waren gegaan. Misschien volgend jaar!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook Instagram YouTube