Nieuwe video van Madeira

Hier is een van de mooiste videos van Madeira die we in de laatste jaren gezien hebben. Gevonden door onze vriend Tobi Hughes van het Engelstalige Madeira Island News blog.

Share

3 comments to Nieuwe video van Madeira

 • Hans Bouma

  Wat is dit mooi; jammer dat het zo kort is: ik heb ervan genoten. Bedankt voor het toezenden.
  Hans Bouma

 • maddy

  hallo, bedankt om ons te laten meegenieten van dit mooie eiland.
  Groetjes

  Maddy en frank Belgie

 • Ria van Slingerland

  Hallo Peter en Noud.
  Prachtig!!! Ik heb ervan genoten! Ik wil heel graag een keer terug gaan naar dit mooie eiland want ik heb er mijn hart verloren. Jullie gaan bijna weer terug. De zomer was fantastisch in Nederland en jullie hebben lekker kunnen zeilen. Op Madeira zijn jullie ook weer thuis en is er een weerzien met oude en nieuwe vrienden. Ik wens jullie alle goeds. En ik hoop ook mee te kunnen genieten van de foto,s van de belevenissen. Hartelijke groetjes van Ria van Slingerland uit Wouw.
  P.S. Omdat onze reis naar Rusland er tussendoor is gekomen zullen we dit jaar in november niet weggaan. Anders was de kans groot geweest dat we naar Madeira waren gegaan. Misschien volgend jaar!?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

inschrijven nieuwsmails

kies één of beide nieuwsitems:

het archief