prijzen vakantiehuis Madeira

Raposeira de São João kun je per overnachting huren met een minimum van 5 nachten*. We hebben niet de pretentie en ook niet de wens om de goedkoopste te zijn. De prijzen van ons vakantiehuis op Madeira zullen je meevallen. We hebben middenklasse prijzen, maar daarvoor krijg je wel een bovengemiddeld uitgerust huis op een absolute top-locatie. Het huis is van alle gemakken voorzien een heeft een capaciteit van maximaal vier personen.

de prijzen

De prijzen zijn per nacht. We hebben geen erg strenge in- en uitchecktijden, tenzij je aankomt of vertrekt op een wisseldag, als anderen voor jou vertrekken of na jou aankomen. In dat geval willen we de bovenverdieping om 10.00 uur leeg hebben, zodat onze hulp Maria daar alvast kan beginnen met schoonmaken. Ht huis moet dan uitelijk om 12.00 uur leeg zijn. Als je op een wisseldag aankomt, dan kun je in principe vanaf 13.00 terecht om je bagage af te leveren. Als Maria nog niet klaar is, loop haar dan niet voor de voeten en geef haar de gelegenheid om haar werk te doen. Geniet van de tuin, of ga alvast boodschappen doen.

 • laagseizoen: basisprijs als je met zijn tweeën komt € 89,00 per nacht
 • hoogseizoen: € 120,00 ongeacht aantal personen, maximaal 4)
 • laagseioen toeslag voor elke extra persoon: € 15,00 per nacht

Het hoogseizoen is van 1 juli tot en met 14 september.

In het laagseizoen hanteren we een minimum van 5 overnachtingen, in het hoogseizoen zijn dat er 7.

wat krijg je daarvoor?

Bij de prijs is natuurlijk het onderstaande inbegrepen. Wil je precies weten welke voorzieningen er in huis zijn, kijk dan even op de pagina ‘uitrusting’.

 • beddengoed
 • handdoeken
 • keukenlinnen
 • eindschoonmaak
 • gebruik wasmachine en droger
 • gebruik vaatwasser
 • gratis snelle glasvezel-internetverbinding met WiFi
 • en natuurlijk water en elektra

De Nederlandse stekkers passen gewoon op Madeira

Raadpleeg de kalender om te zien of je data die je wilt reserveren nog vrij zijn. 

hoe kun je boeken?

Wil je het huis boeken: klik dan hier en stuur ons een mailtje. Geef even je naam en adres, liefst met telefoonnummer en vooral de aankomst- en vertrekdata aan, en met hoeveel personen je wilt komen. We nemen dan meteen contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op ons Nederlandse mobiele nummer 06 47587268. Dankzij de inspanningen van Neelie Kroes kan dat tegenwoordig voor lokaal tarief. WhatsApp kan ook, onder hetzelfde nummer.

Bed and Breakfast

Alleen in de winterperiode, van begin november tot half april, is ook Bed&Breakfast mogelijk. Je logeert dan in de gastenkamer die natuurlijk een eigen toilet-douche heeft, een eigen opgang, een eigen terras en balkon.  Je leest alle informatie op de pagina Bed&Breakfast. En ja, dit is Madeira: net zoals de huurprijzen van ons vakantiehuis , zullen je de prijzen voor onze Bed and Breakfast-formule meevallen!

*Het hele huis huren kan in de winter ook, maar dan met een minimum van 14 nachten. De bed&breakfast service vervalt dan. 

Net als de prijzen voor het vakantiehuis op Madeira zullen je de prijzen voor B&B meevallen!
Als de prijzen voor ons vakantiehuis op Madeira je bevallen, kijk dan op de kalende of het huis vrij is als je wilt boeken!

vraag gerust

Als je vragen hebt, over de huurprijzen, de Bed and Breakfast-prijzen, de beschikbaarheid of over de Bed and Breakfast-mogelijkheden, of zelfs over Madeira, stuur ons dan een mailtje, of bel gewoon op. We staan je graag te woord en geven je alle informatie die je nodig hebt.

In de achtergrond zie je de fantastische bloem van de Thunbergia Grandiflora, die ook wel Bengaalse Trompet genoemd wordt. In Nederland komt hij voor als kuipplant of kamerplant, maar op Madeira zie je hem in heel wat tuinen en tegen heel wat muren klimmen. Bij ons bedekt hij de hele pergola van het zijterras naast de keuken. In de nattere en warmere periodes steekt hij zijn energie in het maken van scheuten, in de wat drogere en koelere periodes legt hij het accent op zijn prachtige bloemen. Meestal bloeit hij overweldigend rijk.

Deze pagina is bijgewerkt op 3 maart 2022.