je wilt het vakantiehuis boeken?

Het vakantiehuis boeken hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je boekt rechtstreeks bij de ons, dus niet via een agentuur of verhuurbureau!

Kijk eerst op de kalender om zien of het huis nog vrij is. Om technische redenen kan de tekst niet in het Nederlands worden weergegeven. Je kunt ervan uitgaan dat hij up-to-date is. Het kan natuurlijk zijn dat er een reserveringsaanvraag  in behandeling is voor de periode die je wilt boeken, die staat dan nog niet in de kalender. In zo’n geval nemen we meteen contact met je op.

Het vakantiehuis boeken doe je dan als volgt: vul het berichtformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in. Als je die al weet, geef dan je gewenste data van aankomst en vertrek, het aantal personen en liefst ook alvast je adresgegevens op. We nemen altijd eerst contact met je op, en maken dan een huurovereenkomst. Die sturen wij met de huurvoorwaarden en de verdere uitleg naar je toe. Je vult de overeenkomst verder in, ondertekent hem en maakt er een scan van die je aan ons terug mailt. Als de eveneens vermelde aanbetaling bij ons binnen is, is je reservering compleet. Je hoeft de deur niet uit.

In de periode van begin november tot eind april is in principe zowel bed and breakfast als het huren van het hele huis* mogelijk. Kijk voor de B&B informatie op de pagina Bed&Breakfast. Je wilt niet het vakantiehuis boeken maar B&B?  Ook voor aanvragen voor Bed and Breakfast stuur je gewoon een berichtje met de gewenste aankomst- en vertrekdata en het aantal personen, dat voor Bed and Breakfast maximaal 2 is.

Vergeet vooral niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Als je nog geen reisverzekering hebt kunt je die vaak bij het boeken van je vlucht meteen online afsluiten.

Je kunt ons natuurlijk ook mailen met vragen, als je die hebt voordat je wilt besluiten om naar Madeira of naar ons huis te komen. We kennen het eiland inmiddels heel goed, en kunnen dus ook vragen van wat meer toeristische aard vrijwel altijd beantwoorden. We hebben er plezier in ervoor te zorgen dat je een fantastische vakantie op Madeira beleeft.

vakantiehuis boeken rechstreeks van de eigenaar

Je ziet: wij hebben geprobeerd het je zo makkelijk mogelijk te maken: van het vakantiehuis boeken tot het vinden van een aantrekkelijke vlucht of huurauto.

*in de winter geldt een minimum huurperiode van 14 overnachtingen. Dat komt omdat wij het huis weer in ‘zomerstand’ moeten brengen en dat kost tijd. In de zomerperiode geldt een minimum van 5 overnachtingen. Voor Bed & Breakfast hebben we geen minimumverblijf.

Facebook Instagram YouTube
Call Now Button