Het vakantiehuis boeken hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

U wilt het vakantiehuis boeken? Kijkt u dan eerst op de kalender om zien of het huis nog vrij is. Om technische redenen kan de tekst niet in het Nederlands worden weergegeven. U kunt ervan uitgaan dat hij up-to-date is. Het kan natuurlijk zijn dat er een reserveringsaanvraag  in behandeling is voor de periode die u wilt, die staat dan nog niet in de kalender. In zo’n geval nemen we meteen contact met u op.

Het vakantiehuis boeken doet u dan als volgt:  Stuurt u ons een mailtje waarin u de data van aankomst en vertrek, het aantal personen en liefst ook alvast uw adresgegevens in vermeldt. Wij maken dan een huurovereenkomst, die sturen wij met de huurvoorwaarden en de verdere uitleg naar u toe. U vult de overeenkomst verder in, ondertekent hem en maakt er een scan van die u aan ons terug mailt. Als de eveneens vermelde aanbetaling bij ons binnen is, is uw reservering definitief. U hoeft de deur niet uit

In de periode van begin november tot eind april is in principe zowel bed and breakfast als het huren van het hele huis mogelijk. Kijk voor de b&b informatie op de pagina Bed&Breakfast. U wilt niet het vakantiehuis boeken maar B&B?  Ook voor aanvragen voor Bed and Breakfast stuurt u gewoon een mailtje met de gewenste aankomst- en vertrekdata en het aantal personen, dat voor Bed and Breakfast maximaal 2 is.

Vergeet u vooral niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Als u nog geen reisverzekering heeft kunt u die vaak bij het boeken van uw vlucht meteen online afsluiten.

U kunt ons natuurlijk ook mailen met vragen, als u die heeft voordat u wilt besluiten om naar Madeira of naar ons huis te komen. We kennen het eiland inmiddels behoorlijk goed, en kunnen dus ook vragen van wat meer toeristische aard beantwoorden. Als u vragen heeft over het huren van een auto, of over het vinden van interessante vliegtickets naar Madeira, kijkt u dan eerst op de pagina’s die we daarover hebben gemaakt. Wellicht maakt het uw vragen overbodig en vindt u precies de vlucht of de huurauto die u zoekt. Het is vrijwel niet mogelijk om per bus naar ons huis te komen. De bussen rijden niet zo frequent, en moet nog een minuut of tien met uw koffers lopen. Toch is het soms interessant om de bus te gebruiken, om bijvoorbeeld een wandeling te maken vanuit Prazeres of vanuit Ponta do Pargo. U neemt dan de bus heen en u wandelt langs de levada door de prachtige natuur in zo’n 2,5 tot 3,5 uur – afhankelijk van uw beginpunt – terug naar huis.

levada nova

U ziet: wij hebben geprobeerd het u zo eenvoudig mogelijk te maken: van het vakantiehuis boeken tot het vinden van een aantrekkelijke vlucht of huurauto.

Share