je wilt het vakantiehuis boeken?

je wilt het vakantiehuis boeken?

Het vakantiehuis boeken, of een aanvraag doen voor een bepaalde periode, hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je boekt of reserveert rechtstreeks bij ons, dus niet via een agentuur, boekingssite of verhuurbureau! En het kan allemaal in het Nederlands. Of in het Frans, Duits, Engels of Portugees natuurlijk.

Voordat je het vakantiehuis gaat boeken: kijk op de kalender

Kijk eerst op de kalender om zien of het huis nog vrij is. Om technische redenen kan de tekst van de kalender niet in het Nederlands worden weergegeven. Je kunt ervan uitgaan dat hij up-to-date is. Het kan natuurlijk zijn dat er een reserveringsaanvraag  in behandeling is van iemand anders die nét in jouw wensperiode ons vakantiehuis boeken wil. In zo’n geval nemen we meteen contact met je op.

persoonlijk contact kan altijd

Het vakantiehuis boeken, of een aanvraag sturen voor een bepaalde periode, doe je dan als volgt: Stuur ons een berichtje aan info@thuisopmadeira.nl met het berichtformulier onderaan de pagina. Als je die al weet, geef dan je gewenste data van aankomst en vertrek, het aantal personen en liefst ook alvast je adresgegevens op. Een telefoonnummer is leuk: dan kunnen we je even bellen voor nadere informatie, want persoonlijk contact is iets dat veel mensen prettig vinden. Als je besluiten hebt ons huis te boeken, dan stellen we een huurovereenkomst op. Die mailen wij – uiteraard met de bijbehorende huurvoorwaarden en de verdere uitleg – naar je toe. Je vult de overeenkomst verder in, ondertekent hem en maakt er een scan of eventueel een foto van die je aan ons terug mailt. Als ook de aanbetaling die in de overeenkomst staat bij ons binnen is, is je reservering compleet. Je hoeft de deur niet uit. Als je liever gewoon een email stuurt om ons huis te boeken, dan kan dat natuurlijk ook. Mail dan aan info@thuisopmadeira.nl.

In de periode van begin november tot eind april kun je kiezen: ofwel het hele huis huren*, ofwel Bed and Breakfast boeken in de gastenkamer*. Kijk voor de B&B informatie op de pagina Bed&Breakfast. Ook voor aanvragen voor Bed and Breakfast stuur je gewoon een berichtje met de gewenste aankomst- en vertrekdata en het aantal personen. B&B kan maximaal met 2 personen.

Vergeet vooral niet een annuleringsverzekering af te sluiten na het reserveren van ons huis. . Als je nog geen reisverzekering hebt kunt je die vaak bij het boeken van je vlucht meteen online afsluiten.

vragen staat vrij

Je kunt ons natuurlijk ook mailen – of bellen – met vragen, als je die hebt voordat je wilt besluiten om naar Madeira of naar ons huis te komen. We kennen het eiland inmiddels heel goed, en kunnen dus ook vragen van wat meer toeristische aard meestal wel beantwoorden. We hebben er plezier in ervoor te zorgen dat je een fantastische vakantie op Madeira beleeft.

praia da Madalena do Mar
ons huis reserveren? Dit wordt je uitzicht!
Vakantiehuis op Madeira boeken? Binnenkort genieten op het terras!

Je ziet: wij hebben geprobeerd het je zo makkelijk mogelijk te maken: van het vakantiehuis boeken tot het vinden van een aantrekkelijke vlucht of huurauto.

*in de winter geldt een minimum huurperiode van 14 overnachtingen. Dat komt omdat wij het huis weer in ‘zomerstand’ moeten brengen en dat kost tijd. In de zomerperiode geldt een minimum van 5 overnachtingen. Voor Bed & Breakfast hebben we geen minimumverblijf.

In de achtergrond schuift de sinaasappel mee. Er groeien veel soorten citrus hier op het eiland. Sinaasappels, verschillende soorten mandarijnen, citroenen, limoenen, de Indonesische ‘djeroek poeroet’ waarvan het blad nodig is in de Indische Rijsttafel en natuurlijk de grapefruit. De enige die we niet hebben is deze laatste. De limoen, de djeroek poeroet en twee verschillende sinaasappels zijn nog piepjong, de mandarijnen en de citroen staan er al jaren en dragen meestal. Leuk weetje van de citrus-familie: als enige soort in de plantenwereld bloeit en draagt hij tegelijk.

Deze pagina is bijgewerkt op 1 maart 2022.