kalender

In deze tijden van corona loopt alles een beetje anders. We begrijpen dat het onmogelijk is ver genoeg vooruit te kijken voor een vaste boeking. We komen er samen wel uit. Bel of Whatsapp ons op 06 47587268 of stuur ons een mailtje met je vragen.

De verhuurkalender is een extern Google Spreadsheet. Sommige popup-blockers kunnen de weergave ervan verhinderen. 

welke tijd is het beste?

Heel veel mensen hebben geen idee over het klimaat van Madeira. Veel mensen zullen je zeggen ‘subtropisch’. En dat is maar ten dele juist. Het klimaat van Madeira is subtropisch-maritiem. Dat betekent dat de oceaan een grote invloed heeft op de temperatuur en op het weer in het algemeen. Hier is op Madeira vaak, maar niet altijd mooi weer. Het regent ook. Hoe dacht je anders dat de natuur zo overweldigend mooi is en het eiland zo rijk begroeid. Hiet voor niets noemt de pers Madeira het bloemeneiland. Als je wilt weten wanneer je het beste kunut gaan, kijk dan op de pagina die we hier aan gewijd hebben: het weer op Madeira.

betrouwbare verhuurkalender.

Onze verhuurkalender houden we consequent up-to-date. Dat betekent dat de informatie naar de laatste stand van zaken is. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er iemand een huurperiode heeft aangevraagd, die op de verhuurkalender nog open staat, en dat de boeking nog niet is afgerond. Houd er dus rekening mee dat zoiets af en toe voorkomt. We laten je onmiddellijk weten als er zoiets aan de hand is.

Bed and Breakfast

Zoals we ook schrijven op de pagina over Bed and Breakfast, is dat alleen mogelijk in de winter, als we er zelf zijn. Logisch, want wie maakt anders je ontbijt klaar? Je kunt de B&B periode herkennen aan de geelgekleurde data. Groen betekent dat je alleen het heloe huis kunt huren, rood is bezet en roze zijn de wisseldagen. Zou je willen aankomen op een roze datum aan het eind van een rode, dan kan dat. Je moet er dan wel rekening mee houden dat Maria, onze hulp, tijd nodig heeft om het huis schoon te maken de bedden op te maken.

Misschien een goede gelegenheid om alvst wat boodschappen te doen. De grootste supermarkt in de buurt is de Pingo Doce in Calheta, een kleinere maar heel bruikbare is de Anoiteceer, die je vindt op de rotonde van Estreito da Calheta, voorbij de apotheek richting Jardim do Mar.

Facebook Instagram YouTube
Copy link