contactgegevens

contactgegevens

Hier zijn onze contactgegevens: 

  • Ons adres op Madeira is:
  • Impasse de São João 11
  • 9370-373 Fajã da Ovelha
  • Madeira – Portugal

Dankzij het wegvallen van de roamingkosten kunt u ons altijd tegen een laag tarief bereiken op ons Nederlandse mobiele nummer +31 6 47587268. Onze Portugese telefoonnummers op Madeira zijn +351 913 822 057  (mobiel) of 00351 291 872 225 (vaste lijn).

Op de Portugese nummers zijn we bereikbaar tussen eind oktober en eind april. Dan wonen we zelf in het huis en kunnen we B&B aanbieden. 

Als u op een van de nummers geen gehoor krijgt, probeert u dan het andere. Het kan zijn dat we buiten bereik zijn, stuurt u dan een email zodat we kunnen antwoorden zodra we weer binnen bereik van een zender zijn.

In de zomer verblijven wij op onze boot. Die vaart met ons rond en heeft dus geen vast telefoonnummer en geen vast adres. Het liefst werken we met email in plaats van de langzame briefpost. Ons mailadres is

info@thuisopmadeira.nl

We hebben mobiel internet aan boord, dus mail wordt minstens een paar maal per dag uitgelezen en zonodig omgaand beantwoord. Het kan natuurlijk zijn dat we op zee zijn en geen zenderbereik hebben. In dat geval kan het bij uitzondering gebeuren dat we een mailtje niet meteen beantwoorden.

Hoe dan ook, wij houden ervan dat onze contactgegevens gemakkelijk te vinden zijn. Niet alleen de mailadressen, maar ook onze telefoonnummers. Een vakantiehuis boeken is ook een kwestie van vertrouwen. Daarom gaan we geen enkel persoonlijk contact met onze potentiële gasten uit de weg, zoals veel agenturen dat wél doen. We houden ervan om contact met jullie te onderhouden, niet alleen vóór de boeking maar ook tijdens jullie verblijf als daar een aanleiding voor is, of na jullie vakantie om te horen of alles in orde was. Een beetje minder anonimiteit dan je ziet bij veel internetboekingen of – aankopen. Pak daarom gerust de telefoon en bel ons als je iets wilt weten of ergens twijfel over hebt. Tot horens!

Onze contactgegevens zijn bijgewerkt op 13 april 2020