Wall of Fame

wall of fame in Madeira

We hebben begin 2016 een nieuwe traditie in het leven geroepen. We gaan voortaan foto’s van onze gasten – van al onze Bed and Breakfastgasten en alle andere mensen met wie we hier een speciaal contact hebben – een foto maken tegen de altijd weer andere zonsondergang op het terras van één van onze favoriete barretjes aan zee in Paúl do Mar. Als dat door omstandigheden niet kan (Bar de Pedra gesloten, of slecht weer – ja dat komt ook voor) dan gebruiken we een andere locatie (zoals ook Bar Dona Maria in Madalena do Mar) of andere foto van onze gasten.

we maken foto's van onze gasten tegenover onze stamkroeg: Bar de Pedra, tegen het licht van de ondergaande zon.

idee: een pagina met foto’s van onze gasten

We werden op het idee gebracht door een prachtige foto van onze lieve novembergasten Karin en Reinier. Ze bij ons verbleven op basis van Bed and Breakfastbed and breakfast. We bleken er nog een te hebben van Jos. We hebben er nu eentje kunnen maken van Ad en Lieke bij het ’ter perse gaan’ van de pagina. Sindsdien maken we ze van alle Bed and Breakfastgasten die we in huis hebben gehad. Maar natuurlijk ook van onze eigen vrienden en familie die komen logeren.

half herkenbaar

De foto’s van onze gasten zijn als het even kan tegen de zon in gemaakt. Dan zijn ze voor henzelf en voor ons natuurlijk herkenbaar, maar voldoende discreet voor onbekenden. Door de lichtval zijin het vooral prachtige beelden allemaal. We verzamelen ze op deze pagina. Kom gauw weer terug, er komen er deze winter zeker meer bij. Sta je er zelf niet bij? Dan zit er maar één ding op….


Op de achtergrond van deze pagina zie je een foto van de Tamarilho, die op Madeira ook wel Tomate Inglês genoemd wordt. De Nederlandse naam is boomtomaat en het is inderdaad een nachtschade, familie van de tomaat en de aardappel. Wikipedia gebruikt de Spaanse spelling Tamarillo.

Deze pagina is bijgewerkt op 9 januari 2024.