hoe woon je daar nu?

hoe woon je daar nu?

Veel mensen vragen om een beeld hoe ik nu woon. Sommigen hier op Madeira vinden dat ik nog steeds kampeer. Maar ik zit hier goed in ons tijdelijk huis. Ikzelf ben zo blij dat ik onze spullen, die 9 jaar opgeslagen stonden, weer om me heen heb. Op alle spijkers die in dit huis in de muren zaten hangt weer wat. Nieuwe schroeven gaan hier bijna niet in de muur omdat die van natuursteen zijn en daar moet je speciaal gereedschap voor hebben. Helen, de dochter van Madeleine heeft me 1 keer geholpen om de boel schoon te maken want alle meubels waren uitermate smerig. Maar nu is alles wat ik in gebruik heb schoongemaakt. Ik zit hier op een minuut of 10 rijden van de bouw van ons eigen huis af, dus ook dat is goed te doen. Dus hier wat foto´s zodat jullie kunnen zien dat het hier in ons tijdelijk huis heel goed toeven is.

Tijdelijk huis? ja, maar met eigen spullen.
Met onze meubels is ons tijdeijk huis heel gezellig.
008.JPG
020.JPG
het is best gezellig in ons tijdelijk huis.
010.JPG
011.JPG
019.JPG
021.JPG

Zoals jullie kunnen zien is ook de kweek van de planten voor onze toekomstige tuin in volle gang. Het tijdelijk huis heeft wel geen echte tuin, maar een flink terras en een strook grond waar ik prima kan zaaien en stekken. En als het warm is heb ik er heerlijk schaduw van de naastgelegen wijngaard. Kortom: niet kamperen, niet behelpen dus ik zit hier voorlopig prima!

Share
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als het huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.