op een koopje naar Madeira!

Deze interessante retourvluchtprijzen naar Funchal willen we jullie toch even laten weten. Doe er je voordeel mee. Zo kun je op een koopje naar Madeira! Kijk altijd wel eerst even op onze kalender. En stuur ons snel een mailtje!

Op een koopje naar Madeira? als je oplet lukt dat soms!

Natuurlijk zijn dit maar momentopnames. Als je op een koopje naar Madeira wilt, dan zijn er vaak leuke aanbiedingen. Die moet je altijd goed in de gaten houden, want ze zijn vaak vaan korte duur. Wj gebruiken eem vluchtenzoekmachine: Skyscanner. Gewoon even naar Googlen, maar wel opletten, er zijn handigers zoals vliegwinkel punt nl die naar dat zoekwoord linken, en die zijn veel te duur. Dus als je op een koopje naar Madeira wilt, zorgen dat je écht Skyscanner te pakken hebt.

Wij beginnen meestal al meteen na aankomst te kijken naar goede terugvluchten. En dat doen we ook als we weer net in Nederland zijn. Soms vinden we een echt goedkope vlucht, maar die is dan niet altijd rechtstreeks. Vaak moeten we overstappen in Porto of in Lissabon. Sommige mensen hebben daar een hekel aan, maar persoonlijk vind ik het wel prettig. Ik heb absoluut geen vliegangst, maar ik vind het lang in een vliegtuig zitten met weinig ruimte niet heel fijn. Als de reis in tweeën gehakt kan worden met een pauze om de benen te strekken, dan vind ik dat helemaal prima. We hebben een speciale pagina van de website gewijd aan het vliegen naar Madeira. Daar kun je de relevante informatie gemakkelijk terugvinden.

Als je dan toch aan het researchen bent, kijk dan meteen even op de pagina over het huren van een auto op Madeira. Je kunt jezelf een hoop zoekwerk besparen als je gebruik maakt van de informatie die wij al bij elkaar gescharreld hebben.

Kom je er echt niet uit, stuur ons dan gerust een berichtje. Onze contactgegevens vind je hier.

Share

Door Peter Groen

Peter is geboren in Amsterdam in 1949. Hij heeft een achtergrond in PR en copywriting. Nu, als part time inwoner van het eiland Madeira sinds meer dan tien jaar, schrijft hij over het eiland, de cultuur, de overweldigende natuur, het eten en drinken van Madeira, en over alles wat te maken heeft met reizen naar en op dit prachtige eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.