Madeira gaat niet lukken voor Peter

voetpassagiers kunnen niet

Na 2 dagen te hebben gewacht, en nu op zaterdag weer alle vluchten zijn gecancelled, is Peet onderweg naar huis. Probeeren als voetpassagier met de ferry over te steken. Natuurlijk vreselijk teleurgesteld want hij had er echt zin in. Voor het weer had dat niet gehoeven want het is hier nu al een week niet zo mooi. Veel regen en wind en best wel koud.

Maar goed. Op dit moment is Peet onderweg met de bus naar Londen en vandaar wilde hij doorgaan naar Ramsgate. Daar is een pont naar Oostende. Enige jammere is dat die geen voetpassagiers meeneemt. Ik heb het hele internet afgezocht en uiteindelijk maar met Trans Europa Ferries gebeld. Daar hadden ze direct een bandje dat het ze vreselijk speet maar ze kunnen hem niet als voetpassagier meenemen omdat ze geen manier hebben om de passagiers aan boord te laten. Kennelijk is lopen over het autodek geen oplossing. Maar goed dus Peter zijn kaartje omboeken naar Dover waar hij wel niet de enige zal zijn die wacht op een vrije plaats. De berichten tot op heden zijn dat de ferries bomvol zitten. We zullen zien.

Door dat het weer hier zo slecht is weet de aannemer niet of hij as maandag kan beginnen hij heeft wel 2 dagen droog weer nodig. Maar daarover later meer

Share

Door Peter Groen

Peter is geboren in Amsterdam in 1949. Hij heeft een achtergrond in PR en copywriting. Nu, als part time inwoner van het eiland Madeira sinds meer dan tien jaar, schrijft hij over het eiland, de cultuur, de overweldigende natuur, het eten en drinken van Madeira, en over alles wat te maken heeft met reizen naar en op dit prachtige eiland.

1 reactie

 1. Hoi Noud en Peter, het is me nu toch gelukt, om jullie even een hart onder de riem te steken.
  Allemaal super vervelend voor jullie, want het zou deze week toch even samen genieten worden op Madeira.
  Maar het is niet zo. Volgende keer gewoon samen gaan.
  Dus vanuit Nederland: veel sterkte Boy’s en als het goed is zijn jullie volgende week weer samen.
  Peerke je weet het : de borrel staat koud en voor Noud natuurlijk ook altijd, alleen heeft hij hier op dit moment niet zoveel aan.
  Dus Noud neem maar een flinke borrel daar en ik hoop dat de zon voor jullie op alle maniren gaat schijnen.
  liefs Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.